Regiowedstrijden N3 pupil 1, pupil 2 en 3e divisie

OKK-turnster plaatst zich voor halve finale NK

 

Afgelopen zaterdag was de tweede plaatsingswedstrijd voor de OKK-turnsters in de derde divisie. OKK doet dit jaar voor het eerst mee in deze divisie. De eerste plaatsingswedstrijd was op 9 januari. De uitslagen van beide wedstrijden worden bij elkaar opgeteld en dan wordt vervolgens gekeken of de meiden zich hebben geplaatst voor de districtsfinale en/of halve finale van het NK. Een spannende dag dus!

 

Bij de Pupillen kwam Mel van Nieuwkerk in actie. Rhodé Ouwendijk kon helaas vanwege een knieblessure niet mee doen, maar kwam Mel wel aanmoedigen. Mel heeft hard haar best gedaan op alle vier de toestellen. Helaas moest zij een val van balk en een val bij de afsprong van brug incasseren. Toch heeft Mel doorgezet en is op een mooie 25e plek geëindigd. Mel heeft zich niet geplaatst voor de finales, maar is afgelopen zaterdag toch mooi zes plaatsen hoger geëindigd dan bij de eerste wedstrijd.

 

Seniorturnster Lisa van der Houwen had een wat wankel begin op balk, maar liet op vloer zien waarom ze in de derde divisie thuis hoort. Met een 11,25 heeft ze het hoogste cijfer op dit toestel van haar wedstrijd gehaald. Ook sprong ging goed. Het nieuwe element bij brug wilde nog net niet lukken, maar ook op dit toestel heeft Lisa zich ten opzichte van de vorige wedstrijd verbeterd. Uiteindelijk haalde Lisa een mooie zevende plek.

 

Op beide wedstrijden heeft Lisa zeer goed geturnd en is in de top 10 geëindigd. Zou dit voldoende zijn voor deelname aan de districtsfinale en/of de halve finale NK? Pas zondag wisten we het zeker. Lisa heeft zich geplaatst voor zowel de districtsfinale als de halve finale NK. Een heel mooi debuut voor haar in deze divisie.12417977_746496772117821_8554581477402684251_n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *