Regiowedstrijden pupillen 2 D2 en jeugd 1 D2 15-4-2017

Zaterdag 15 april was OKK niet alleen te vinden in het dorp bij de paaseieren race, maar ook in sporthal Overbosch in Den Haag bij de regiowedstrijden pupillen 2 D2 en jeugd 1 D2.

Eerst kwamen de pupillen 2 in actie. Demi van Oosten, Fabienne Klos en Isa Herpers begonnen sterk met een mooie burgoefening. Vervolgens naar balk. Zou die radslag lukken? Ook hier ging alles erg goed. De meiden zijn op dit toestel alle drie in de top 5 geëindigd. Erg knap! Ook bij lange mat werden mooie en stabiele oefeningen neergezet. Toen alleen nog springen! Een overslag over een kast met plankoline. Heel vaak geoefend en ook met de wedstrijden lukten de overslagen goed. Bij de prijsuitreiking bleek dat Isa op een mooi vijfde plaats is geëindigd, Fabienne op de derde plaats en Demi op de tweede plaats.

Vervolgens was het de beurt aan Gwen Quartel, Naomi de Roos, Roos van Staalduinen, Meike Lamers en Kyra Sepers (jeugd 1). Deze meiden zijn bij lange mat begonnen. Hier en daar wat foutjes, maar op sprong maakten ze veel goed door mooie goede overslagen. Daarna was brug aan de beurt en tot slot balk. Zouden de radslagen en handstanden ook bij deze meiden goed gaan? Balk is en blijft een zenuwentoestel. Je moet toch echt blijven staan. Helaas ging dit niet altijd even goed. Toch hebben de meiden erg hun best gedaan op dit toestel. Nog even wachten op de prijsuitreiking en toen bleek dat Roos op de vierde plaats een medaille in ontvangst mocht nemen. Ook Naomi stond op het podium, op een derde plaats.

Meiden, erg goed gedaan! En natuurlijk gefeliciteerd. Een zeer geslaagde dag voor OKK dus!