Springwedstrijden 28 november 2015

Goud voor OKK

 

Op zaterdag 28 november begon het wedstrijdseizoen voor OKK. Twee teams van de A-selectie namen deel aan de regiokampioenschappen groepsspringen.

De groep Junioren C-niveau, bestaande uit Jessie van Antwerpen, Mandy Zwinkels, Lynn van Geest, Anne Blok, Naomi Oost, Daphne Hokke en Lisa van der Meer, deden voor het eerst mee in deze categorie. Vorig jaar kwamen zij nog uit in een jongere leeftijdscategorie, maar dit jaar hebben zij het aantal sprongen per toestel en de moeilijkheid omhoog geschroefd om bij de Junioren mee te kunnen doen. Het bleek dat de dames al goed mee kunnen dingen. Bij het toestel Pegases werden zij 5e, en bij trampoline en airtumbling haalden zij een 4e plaats. Een mooi begin dat heel wat belooft voor volgend jaar.

Het team Senioren C-niveau bestond uit Imke van Elswijk, Terra Vijverberg, Judith van Staalduinen, Dionne Talstra, Jade Debeij, Lisa van der Houwen, Joliene Munier en Lisa Blok. Ook deze dames hebben aan de moeilijkheid van hun sprongen gesleuteld. Er werden heel wat nieuwe sprongen uitgeprobeerd, vooral op airtumbling. Op de toestellen Pegases en trampoline leverde dit een 4e plaats op, maar op airtumbling wisten de dames de hoogste score van de dag bij elkaar te turnen, waarmee zij meteen regiokampioen op dit toestel werden.

Met goud op zak gaan de dames zich nu voorbereiden op de individuele wedstrijden die in het nieuwe jaar van start gaan.

P1010412 (Copy)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *