19 november 2016 regionale springwedstrijden.

Drie keer goud voor OKK

De eerste wedstrijd van het seizoen zit er weer op voor OKK. Turnsters van de B- en A-selectie vertrokken op 19 november naar Zoetermeer voor de regionale springwedstrijden.
Het team van de B-selectie, bestaande uit Gwen Quartel, Kyra Sepers, Roos van Staalduinen, Dewi Geleijnse, Naomi de Roos, Demi van Oosten, Fabiënne Klos, Meike Lamers en Isa Herpers, heeft in juni voor het eerst meegedaan aan Westlandse wedstrijden op C-niveau. En nu maakten zij hun debuut op de regionale wedstrijden. Zij hebben deze keer alweer moeilijkere sprongen kunnen laten zien, en konden meteen al goed meekomen in het wedstrijdveld. Op het toestel plankoline-kast waren zij zelfs al heel dicht bij een podiumplaats: een vierde plaats was hun hoogste resultaat.
Het jongste team van de A-selectie deed ook mee op C-niveau, in een hogere leeftijdscategorie. Ook Anne Blok, Mandy Zwinkels, Linda van Oosten, Naomi Oost, Lynn van Geest, Rhodé Ouwendijk, Mel van Nieuwkerk en Anne van Klaveren hebben hard aan de moeilijkheid van hun sprongen gewerkt. Zeker op het toestel airtumbling waren de sprongen flink uitgebreid sinds de laatste wedstrijd in juni. Op het toestel pegases-trampoline kwamen zij met een vierde plaats tot hun beste resultaat.
Het tweede team van de A-selectie deed voor het eerst mee in de categorie B. Dat was wel een flinke uitdaging voor Dionne Talstra, Lisa Blok, Judith van Staalduinen, Lisa van der Houwen, Daphne Hokke, Terra Vijverberg en Imke van Elswijk. Teamgenootje Jade Debeij was helaas ziek, maar Anne Blok en Mandy Zwinkels schoten als invallers te hulp. Op de trainingen verliep niet alles vlekkeloos, maar op de wedstrijd wisten de dames met een hoge moeilijkheidsgraad en een goede uitvoering hun tegenstander te verslaan. Ze pakten goud op alle drie de toestellen. Kers op de taart was hun score op airtumbling: dit was de hoogste score van de dag.