Goud voor OKK bij Westlands Team Toernooi

Op zondag 21 februari vond de tweede wedstrijd van het Westlands Team Toernooi plaats. OKK deed weer met vier teams mee.

Isa Herpers, Kyra Sepers, Dewi Geleijnse en de net weer herstelde Gwen Quartel hebben een mooie wedstrijd geturnd. De dames hadden wel wat last van zenuwen, wat vooral tot uiting kwam op balk, maar wisten dankzij een mooie uitvoering op de andere toestellen toch genoeg punten te verzamelen voor een gouden medaille.
Het jongste team, bestaande uit Anne Post, Julie Geleijnse, Anouk Zeeman, Kim van der Kaaij en Famke van Hulst onderscheidden zich ook door heel netjes te turnen. Daarnaast waren er in dit team een aantal moeilijkere elementen ten opzichte van de vorige teamwedstrijd te zien, wat weer voor extra punten zorgde. Ook deze dametjes haalden een eerste plaats.
Twee teams deden er mee in de wedstrijd voor keuzeoefenstof. Lisa van der Meer, Anne Blok en Naomi Oost begonnen heel sterk op brug, maar hadden een zware dobber aan balk deze keer. Desondanks hebben zij goed doorgezet en mooie oefeningen op vloer en sprong neergezet. Zij zijn derde geworden.
Het team van Terra Vijverberg, Joliene Munier en Daphne Hokke kwam ook niet geheel zonder kleerscheuren door de ronde balk heen, maar kon de schade beperken door een ijzersterke afsluitende balkoefening van Joliene. Op de andere toestellen werden goede oefeningen neergezet, waarmee deze dames de dag afsloten met het derde goud voor OKK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *