Zomerkamp 2019

ZOKA: Het leukste zomerkamp voor iedereen van 6 tot en met 18 jaar – ga je mee?

Het is een begrip in de gymnastiekwereld: ZOKA, de zomerkampen van de KNGU. In de bossen van Beekbergen beleef je de week van je leven. Met dansen, gymmen, zingen, waterspelen, bosspelen, griezeltochten, kampvuur, gegarandeerd nieuwe vrienden en nog veel meer. Ga je dit jaar (weer) mee?

Kijk maar eens naar het filmpje op Youtube. Hier wil je bij zijn! Het thema van dit jaar: Zomerkampen, alles op zijn kop!

Verschillende opties
Er zijn verschillende opties: ‘gewoon’ zomerkamp waarbij je een week vol doldwaze avonturen beleeft. Of hetzelfde zomerkamp, maar dan aangevuld met gym, dans of freerunnen. Dan ga je elke dag ook nog eens een paar uur de turnhal of dansstudio in. (Let op: niet alle opties zijn beschikbaar in de week dat O.K.K. ‘s-Gravenzande gaat, zie tabel hieronder.)

Slapen in een tent

Op het kampterrein in Beekbergen staan tentdorpen. In elk dorp staan ongeveer 8 tenten met kinderen uit jouw leeftijdsgroep:

  • Sjoka:     6 – 8 jaar (Halve week ipv hele week)
  • Joka:       8 – 10 jaar
  • Tika:        10-12 jaar
  • Mika:     12-15 jaar (Minimaal brugklas afgerond)
  • Ouka:     16-18 jaar

In elke tent slapen maximaal 10 kinderen. Een tent heeft tentleiding.

Van zondagmiddag tot en met zaterdagochtend
Je ouders brengen je op zondagmiddag naar het kampterrein in Beekbergen. Na een spetterende openingsshow gaan zij weer naar huis. Op zaterdagochtend halen ze je weer op, maar niet voordat de week officieel is afgesloten met een super-eindshow.

Let op: De Sjoka’s komen maar een halve week! Zij komen op zondagmiddag en vertrekken op woensdagochtend, of komen op woensdagmiddag en vertrekken op zaterdagochtend.

Bijzonderheden?
Ook als je medicatie gebruikt of een dieet hebt, kun je zorgeloos deelnemen aan ZOKA! Vooraf wordt alles met jullie afgestemd. Twijfel je of het in jullie geval haalbaar is, laat ons dat dan vooral weten!

Inschrijven via O.K.K. ‘s-Gravenzande?
Voor de eerste week van de zomervakantie in regio midden (21 juli t/m 27 juli 2019) kun je je via O.K.K. ‘s-Gravenzande inschrijven voor ZOKA.

Je kan je inschrijven voor het zomerkamp of het gymkamp. Voor de Sjoka’s is er alleen een halve week zomerkamp.

Week Datum Zomerkamp Gymkamp Danskamp Freerun kamp Sjoka

1e helft van de week

Sjoka

2e helft van de week

3 21-27 juli V V X X V V

Wil je in een van de overige vakantieweken deelnemen aan ZOKA, dan kan dat uiteraard gewoon. Je kunt je voor die andere weken alleen niet inschrijven via O.K.K. ’s-Gravenzande. Je meldt je in dat geval rechtstreeks aan via www.zoka.nl.

Kosten
De kosten voor ZOKA vind je in onderstaande tabel. Als lid van O.K.K. ‘s-Gravenzande betaal je de KNGU-ledenprijs.
Niet leden van de O.K.K. ’s-Gravenzande zijn ook van harte welkom om mee te gaan, zij betalen het Niet KNGU leden tarief.

Leeftijdsgroep Leeftijd KNGU-leden NIET KNGU-leden
 Sjoka (halve week) 6-8 jaar € 90 € 108
 Joka / Tika/ Mika / Ouka – Zomerkamp 8-10 jaar / 10-12 jaar / 12 – 15 jaar / 16 – 18 jaar € 170 € 204
Joka / Tika / Mika / Ouka – Gym-, Dans-, Freerunkamp 8-10 jaar / 10-12 jaar / 12 – 15 jaar / 16 – 18 jaar € 202,50 € 236,50


Wil je mee?

Op 5 januari kunnen wij aanmelden bij ZOKA. We weten uit ervaring dat week 3 razendsnel gevuld zal zijn. Dus als je meewilt, zorg er dan voor dat je je zo snel mogelijk aaanmeld want VOL = VOL

Let op: bij aanmelding verloopt de betaling – in tegenstelling tot andere jaren – via de KNGU. Let wel op de annuleringsafspraken:

  • tot 8 weken voor startdatum kamp: 20 euro annuleringskosten
  • tussen 8 en 4 weken voor startdatum kamp: 50% annuleringskosten
  • binnen 4 weken tot startdatum kamp: volledig bedrag verschuldigd

Stuur een mailtje naar Marina-okk@hotmail.com met welke leeftijd groep en of je gymkamp of zomerkamp wil.
Geef je snel op!!

Wil je meer informatie, kijk op de site www.zoka.nl of bel 06-13837206