Regionale wedstrijden pupil I niveau D2 8-4-2017

 

Wederom prijs voor OKK

Na weken hard trainen was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zo ver;  de regionale wedstrijden pupil I niveau D2 in Sporthal Overbosch in Den Haag.

Tijdens deze wedstrijd kwamen Famke van Hulst, Kim v.d. Kaaij, Anouk Zeeman en Ana-Lucia van Zwienen in actie. De meiden begonnen op balk. Ze waren wel wat zenuwachtig voor die smalle balk. Helaas hier en daar een val, maar over het algemeen goede stabiele oefeningen. Vervolgens naar lange mat. Op wat kleine foutjes na mooie en nette oefeningen. Na lange mat was sprong aan de beurt. Alle meiden lieten een mooie handstandoverslag tot ruglig zien. Daarna was het alweer tijd voor het laatste onderdeel, brug. Met dit toestel hebben de meiden geen moeite. Lekker zwaaien aan die brug! Na dit laatste toestel was het wachten op de prijsuitreiking. Oei wat spannend.

Uiteindelijk bleek dat Kim zo goed had geturnd dat zij op de eerste plaats mocht plaatsvinden met een puntentotaal van 54,783. Ook de andere meiden hebben het goed gedaan. Ana-Lucia is vijfde geworden, Anouk achtste en Famke zeventiende. Super gedaan meiden!