Westlandse teamwedstrijd 17 januari 2016

Succes OKK bij Westlandse Teamwedstrijd

 

Vier teams van OKK hebben op 17 januari meegedaan aan het Westlands Team Toernooi, georganiseerd door vereniging Devona uit Wateringen. De opzet van de wedstrijd was zo dat een team uit maximaal zes turnsters mocht bestaan, waarvan er vier per toestel in actie kwamen en de beste drie scores meetelden voor het eindresultaat.
In de wedstrijd voor de keuzeoefenstof (12 jaar e.o.) deden 2 teams van OKK mee. Anne  Blok, Naomi Oost en Jessie van Antwerpen zetten op elk toestel mooie, stabiele oefeningen neer. Hoewel zij maar met zijn drieën waren, en er bij hen dus geen scores konden vervallen, bleek dat helemaal geen obstakel te zijn. Zij haalden namelijk zilver.

Het team van Joliene Munier, Lisa Blok, Judith van Staalduinen, Daphne Hokke en Terra Vijverberg deed mee in dezelfde categorie. Er werden veel nieuwe elementen uitgeprobeerd in dit team, en met resultaat. Deze dames gingen er met het goud vandoor.

Bij de verplichte oefenstof (8-11 jaar) kwam een heel jong team in actie. Voor een aantal meisjes was dit de eerste wedstrijd buiten de deur, en voor een aantal zelfs de eerste wedstrijd bij de selectie. Julie Geleijnse, Ana-Lucia van Zwienen, Anne Post, Anouk Zeeman, Famke van Hulst en Kim van der Kaaij konden de zenuwen goed in bedwang houden, en ook zij kregen een gouden medaille omgehangen.

Als laatste kwamen Isa Herpers, Kyra Sepers en Dewi Geleijnse in actie. Na een niet geheel probleemloze beurt op balk kwamen zij heel sterk terug op vloer en sprong. Zij sloten de dag in stijl af met een vierde podiumplaats: nogmaals goud.12573039_738583286242503_3956529579472299320_n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *