Bestuur

 Naam: Roland van Hulst
Functie: Voorzitter
Ik ben getrouwd met Ingrid en we hebben 3 kinderen Famke, Lieke en Stef. Famke en Lieke zitten samen al weer een tijd op turnen.
Famke bij de selectie en Lieke bij de recreatiegroep. Ze doen dit met veel plezier. Ik vind de maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Omdat de beste stuurlui altijd aan wal staan, ben ik zelf in het bestuur gegaan. Dit doe ik inmiddels bijna 7 jaar. De OKK vind ik een mooie vereniging met gepassioneerde mensen.
Hier draag ik graag mijn steentje aan bij.
 
Naam: Lida Storm
Functie: Secretaresse
Ik ben getrouwd met Bert en samen hebben wij 3 kinderen. Daan, Ruben en Sanne. Sanne is vanaf haar 3e jaar gestart bij de OKK met ouder en kind gym en. Nu turnt ze enkele jaren met heel veel plezier in de turnhal in Naaldwijk. Doordat Sanne met zoveel plezier turnt, vind ik het belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan de vereniging.  
 Naam: Ed van der Scheer
Functie: Penningmeester
Ik ben getrouwd met Connie en we hebben 1 dochter Sanne. Tijdens de grote uitvoering van het 110 jarig bestaan van OKK heb ik geholpen met het opbouwen en afbouwen van de toestellen tijdens de show. Hoe de mensen hier onderling met elkaar omgingen was en is als één grote familie. Toen de vacature van penningmeester kwam hoefde ik ook niet lang te twijfelen om hierop te reageren en zo ook mijn steentje bij te dragen aan de vereniging. Inmiddels ben ik ruim 1.5 jaar penningmeester en het bevalt mij nog goed. 
KOMT U FOTO HIER??Naam: Vacant
Functie: Bestuurslid