Inschrijvingen

AANMELDEN ALS NIEUW LID

U bent altijd van harte welkom om een proefles bij te komen wonen.

Wilt u zich aanmelden als nieuw lid van OKK? Het inschrijfformulier vind u onder de knop           * Inschrijfformulier.

Voor meer informatie mail naar okkhoofdtc@gmail.com

LID WORDEN MIDDELS KINDPAKKET:

Het Kindpakket is een idee van de gemeente Westland. Voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar. Jouw gemeente vindt het belangrijk dat jij mee kan doen aan leuke dingen zoals sporten, schoolreis, of muziekles. De gemeente Westland helpt gezinnen die geen of weinig geld hebben voor leuke dingen. Je ouder(s) kunnen het Kindpakket voor jou aanvragen zodat jij kunt meedoen.

Voor meer informatie: https://kindpakketwestland.nl/

WEDSTRIJDEN

Als uw kind aan een regiowedstrijd mag deelnemen, wordt u vooraf geïnformeerd over de datum en de verschuldigde bijdrage aan het inschrijfgeld.
Het volledige inschrijfgeld moet door ons vooraf betaald worden aan de regio en bij afzeggingen krijgen wij dit niet retour.  Het exacte tijdstip waarop uw kind aanwezig moet zijn, horen wij vaak pas 1 of 2 weken voor de wedstrijd.
Wilt u hier rekening mee houden als u uw kind toestemming geeft om mee te doen met een wedstrijd.

VAKANTIE’S

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen turnlessen.

Met de zomervakantie stoppen we 1 week eerder en beginnen we ook weer 1 week later.

JUBILARISSEN BIJ OKK

Bij OKK worden leden die 25, 40, 50, 60, 75, 80 of 90 jaar ononderbroken lid zijn jaarlijks tijdens de Algemene ledenvergadering gehuldigd.
Voor de jeugd maken wij een uitzondering en worden leden onder de 17 jaar die 10 jaar ononderbroken lid zijn van OKK ook gehuldigd.

Heeft u vragen, mail naar Renate van Klaveren; leden@okk-s-gravenzande.nl

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail