Leiding

Naam: Lisanne Spaans
Lessen: Vrijdag
Ik ben 24 en ik geef inmiddels alweer een paar jaar les bij OKK. Op vrijdag zorg ik dat de recreatie meiden van 6 tot en met 15 jaar met plezier wekelijks komen trainen. Vroeger heb ik ook bij de recreatie geturnd. Ik vind het heel erg leuk om de kinderen iets te leren en om actief met ze bezig te zijn. Samen gaan we voor het hoogst haalbare op ieders niveau en daarbij staat plezier bij mij altijd voorop!! Want naast training geven is een luisterend oor, even kletsen en lachen net zo belangrijk voor mij en de meiden. 
Verder sta ik de hele week voor de klas en ben ik juf van groep 7 op CBS De Kameleon in ’s-Gravenzande. Al vier jaar werk ik daar met veel plezier en enthousiasme. 
Naast de reguliere lessen geniet ik heel erg van de activiteiten die bij het training geven komen kijken. Zo vind ik het super om een disco, nachtje slapen, slotfeest of uitvoering te organiseren en te begeleiden. Dus kom maar op met alle leuke dingen!
Naam: Joey Bax
Lessen: Vrijdag
Toen ik 8 jaar was ben ik op turnen gegaan. Een sport die nog helemaal niet zo bekend was voor jongens. We zaten toen met een groepje van acht jongens. Toen Yuri van Gelder en Epke Zonderland wat meer bekendheid kregen, werd ook het jongensturnen populairder.
Toen ik elf jaar was zat ik in de oudere jongensgroep en mocht ik af en toe helpen bij de jongere jongens. Dat was heel erg gaaf en ontzettend leuk. Uiteindelijk ben ik assistent geworden bij de jongens en nu ben ik al een aantal jaar leiding van de jongensgroepen.
Verder ben ik altijd wel te vinden bij feestjes, uitvoeringen en activiteiten. Als het maar gek en leuk is, dan ben ik erbij.
Ook als hoofd-verzorger van OKKI de aap, onze mascotte heb ik het altijd erg druk. Ik help hem met alles wat hij doet.
Uiteindelijk ben ik de HALO gaan doen. Dat is de opleiding voor gymdocenten. Ik zit daar nu in het vierde jaar en ik hoop dit jaar af te studeren. Daar ben ik nu bijna mee klaar. Ik mag al lesgeven op het ISW Sweelincklaan. Zo heb ik heel veel kinderen die ik vroeger heb lesgegeven, weer in m’n zaal staan als puber.
Ik hoop nog heel lang bij OKK te blijven, zodat ik nog jarenlang leuke dingen kan doen.
Naam: Marina Casteleijn-Kleinschmidt
Lessen: Op vrijdag ouder & Kind en op woensdag Kleuters.
Turnen is mijn passie, niets is mooier om deze passie door te geven aan de kinderen. Na het lesgeven aan de selectiegroepen, springgroep en aan de 6 – 7 jarige recreatie meisjes, geef ik nu alweer een paar jaar les aan de ouder & kind groepen en de kleuters. Ik vind het leuk om op deze manier aan de basis te staan van de motorische ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast vind ik het mooi om te zien hoe creatief het jonge kind kan zijn in verschillende situaties en dat ik daarvan zelfs nog kan leren. Ik kan precies zien hoe ze zich ontwikkelen en welk plezier ze hebben in het bewegen en hoop dat ik dit nog jaren mag blijven doen.
Naam: Sabrina Olthof, 22 jaar.
Lessen: B-selectie op maandag
Ik heb zelf 11 jaar geturnd in de A-selectie van OKK en moest helaas stoppen met turnen vanwege blessures. Ik turnde in de les van Marina, Corine en Nathalie en was toen al, naast mijn eigen trainingen, dagelijks te vinden als assistent op verschillende dagen. Vanuit hier ben ik doorgegroeid naar leiding. Ik heb voor de woensdaggroep gestaan en nu geef ik les aan de B-selectie op maandagavond. Ik vind het super leuk om mijn turnervaring over te brengen aan anderen en ze zo wat bij te leren. Het zien van vooruitgang in de persoonlijke ontwikkeling en het plezier wat de meiden hebben vind ik toch wel het leukste om te zien!
Sinds dit seizoen dus een leuke en nieuwe uitdaging in een, voor mij, nieuw wereldje; training geven als selectiejuf!
Naam: Ilse Ton
Lessen: Woensdag.
Vanaf mijn geboorte ben ik al lid van gymnastiekvereniging O.K.K. Mijn moeder was selectietrainster en gaf daarnaast ook les aan de springgroep. Ik ging al vroeg met haar mee naar de gymzaal, tijdens de trainingen of zelfs met wedstrijden. Het is dan ook niet vreemd dat ik zelf ook ging turnen. Ik heb dit lang gedaan en ging daarnaast assisteren. Nu heb ik een eigen groepen op woensdag, net als mijn moeder vroeger. Ik vind het super leuk om mijn passie voor deze sport over te brengen op kinderen en zo hun ontwikkeling te volgen en te stimuleren.
Naam: Rhode Ouwendijk
Lessen: Dinsdag
Naam: Jade Debeij
Lessen: A-Selectie
Naam: Anne van Klaveren
Lessen: A-Selectie
 Naam: Jessie van Antwerpen
Lessen: B selectie 
 
 
 Naam: Dionne Talstra 
Lessen: A-selectie
Op maandag en zaterdag geef ik training aan de A-selectie.  Op anderhalf jarige leeftijd ben ik (met mijn moeder) bij de ouder & kind gym bij de OKK begonnen. Daarna kwam ik bij de kleuter-recreatie gym terecht. Op zesjarige leeftijd mocht ik naar de mini-selectie en uiteindelijk ben ik doorgestroomd naar de A-selectie, waar ik nu zestien jaar train. 
Via een maatschappelijke stage van mijn middelbare school, ben ik begonnen met lesgeven. Ik heb ongeveer zes jaar training gegeven bij de recreatiegroep op vrijdag. Op dit moment geef ik de A-selectie les. Ik vind het super leuk om te zien hoe enthousiast de meiden iedere training zijn en om met hen te werken aan het verbeteren van elementen of het aanleren van nieuwe elementen. Ik vind het mooi om te zien hoe trots ze op zichzelf zijn wanneer zij een nieuw element laten zien waar ze hard voor hebben getraind. Ik hoop nog vele jaren training te geven! 
Naam: Lisa Blok
Lessen: A-Selectie
Naam: Gwen Quartel
Lessen: Woensdag
Naam: ????????
Lessen:????????
Zou u ook willen lesgeven of ons op een andere manier willen helpen. Mail ons dan: okkhoofdtc@gmail.com
Leiding Senioren conditie groepen!
Naam: Thea van den Beukel-Vijverberg
Lessen: Dames senioren maandag 19 uur en woensdag 13.30 uur
Dames M+ maandag 20.00 uur
Al ruim 30 jaar ben ik verbonden aan O.K.K. Eerst als actief lid in de groep toestelturnen voor dames. Later het secretariaat van de technische commissie, bestuurslid en voorzitter. Aanvankelijk les gaan geven aan de dames senioren, dames toestel en heren conditietraining. Na een paar jaar had ik even geen taken meer bij O.K.K. wegens privé omstandigheden. Daarna ben ik gestart in 2010 met de conditiegroep Dames met obesitas of een licht lichamelijk handicap. (Dames M+) Later is daar de groep dames senioren bij gekomen, die inmiddels gesplitst is naar 2 lesgroepen. Ik ben zeer gemotiveerd om de senioren in beweging te houden. Alle spieren en gewrichten moeten soepel gehouden worden om het leven langer comfortabel te houden. We doen dit op muziek in allerlei vormen. Training in lopen, evenwicht, spieren en gewrichten. De groep dames M+ beweegt zoveel mogelijk binnen hun eigen mogelijkheden.  Niets moet alles mag. Het zijn gezellige groepen, waar iedereen altijd welkom is.
Naam: Nelly van Os
Lessen: Maandagavond en Dinsdagavond, Senioren Heren en Dames.
Ik geef op de dinsdagavond van 19-20 uur gymles aan dames in de leeftijd 50 plus!
Enthousiaste lessen waar alle spieren aanbod komen en waar we allemaal veel plezier aan beleven!
Ook is er een heren les die ik doe op de maandagavond van 21-22uur waar de nadruk ligt op buikspieren, benen en armoefeningen !
De laatste 15 minuten spelen een partijtje hockey ? met grote fanatisme!
Naam: Petra Bruggeling
Lessen: maandagavond dames conditie van 20.00 – 21.00.
Sinds september 2020 geef ik conditietraining aan een klein maar heel fijn en gezellig groepje dames, leeftijd 50+. Hiervoor was ik zelf actief mee aan het sporten bij dezelfde groep en bij afwezigheid van de leiding nam ik de les al vaker over. Het aanbod van trainsters is erg schaars, dus na het vertrek van onze trainster in juni heb ik aangeboden om de les te gaan verzorgen. Wekelijks starten we met net een warming up, gevolgd door een intensievere training van de diverse spiergroepen. Genietend van een relaxt muziekje wordt de les afgesloten met een relaxte cooling down. Het lesgeven geeft heel veel energie en ik doe het ook met veel plezier. Maar het zou ontzettend leuk zijn als er nog een paar nieuwe enthousiaste dames zich aanmelden, alle leeftijden zijn welkom.
Naam:?????????
Lessen:
Lijkt het u leuk om ook les te geven bij de OKK? Neem dan contact op en stuur een mail naar okkhoofdtc@gmail.com